winkelmand

Wie zijn wij

WAAROM CREACADO

01

Gratis plaatsen van eigen maaksels, knutsels

 

02

Pas na betaling van de Creacado worden gegevens doorgegeven. Er is dus een serieuze koper.

03

Voor betrekkelijk weinig geld kan een leuk cadeau gekocht worden.

04

Het is voordeliger om meerdere kaarten te bestellen, zodat verzendkosten maar eenmalig berekend wordt. Tot 250 gram betaald u €2,95. U kunt gemiddeld hier 4 kaarten van kopen bij eventueel 2 verschillende aanbieders.

 

Een samenvatting van wie en wat Creacado doet en is.page2_pic1

Creacado is een website waar iedereen die een creatieve hobby heeft zijn of haar product kan aanbieden. Creacado is bemiddelaar tussen de aanbieder en koper.

Aanbieden via Creacado heeft veel voordelen. Door het hele land kan iedereen zijn crea-cadeautje aanbieden, maar ook kopen. Zodra de koper zijn/haar bestelling doet en deze betaald heeft, zal Creacado de aanbieder een berichtje sturen met de adresgegevens van de koper. Zo weet je zeker dat de persoon werkelijk geïnteresseerd is in het verkochte item en geef je nooit ongewenst je adres prijs.

Het crea-cadeautje wordt gratis op de website geplaatst. U stuurt de foto met de gegevens van het crea-cadeautje op met u adres en bankgegevens. Creacado zorgt dat het product binnen 24 uur op de site staat. Het kan natuurlijk zijn dat u particulier het product verkoopt. Stuurt u dan een mail, dan halen wij kosteloos het product ook weer van de site af. Zo blijven we up to date.

Creacado vraagt 10% van het verkoopbedrag, of het aangeboden crea-cadeautje nu  €1,- kost of €100,-. Zodra de betaling van de koper bij ons binnen is, geven wij de aanbieder het adres van de koper. Wij storten het aankoopbedrag - 10% op de rekening van de aanbieder. Daar stopt de tussenkomst van Creacado.

Creacado is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het niet nakomen van levering tussen koper en verkoper.

Tip: Verstandig is om pakketjes met track en trace te versturen.

Mocht het voorkomen dat er meerdere klachten zijn over een aanbieder, zal deze permanent verwijdert worden van de website.

Mocht het voorkomen dat er meerdere malen besteld wordt en er geen betaling plaats vind, zal de koper zonder bericht verwijdert worden van de gebruikerslijst.

read more

Natascha van Diepen